Φωτογραφίες

Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα άλμπουμ με σκαναρισμένες παλιές φυσιολατρικές, καλλιτεχνικές και ταξιδιωτικές φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο Θανάσης. Περιλαμβάνει κυρίως όσες είχα από τα φοιτητικά μας χρόνια, από εκδρομές και περιπάτους, καθώς και μερικές από το ταξίδι που έκανε στην Αργεντινή με ένα εμπορικό πλοίο. 

Κάθε φωτογραφία έχει την ιστορία της. Θυμάμαι ας πούμε αυτή με τον ρινόκερο στον ζωολογικό κήπο του Μπουένος Άιρες, μου έλεγε πόση εντύπωση του είχε κάνει όταν είδε αυτόν τον άνθρωπο, έναν απλό μάστορα, να απλώνει το χέρι με φυσικότητα και να του χαϊδεύει το κέρατο, ενώ ο ρινόκερος δεχόταν ήρεμος το χάδι. 

Φυσικά, αυτό δεν είναι παρά ένα ελάχιστο ψήγμα της δουλειάς του και μάλιστα πρωτόλειο. Είχε πάθος με τη φωτογραφία και ιδίως τη μακροφωτογραφία. Σίγουρα στο αρχείο του υπάρχουν πολύ περισσότερες φωτογραφίες, τόσο αναλογικές όσο και ψηφιακές, στις οποίες όμως δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή. Αν κάποιος έχει φωτογραφίες του που θα ήθελε να αναρτηθούν εδώ, ας επικοινωνήσει.

Κλικ στην εικόνα για να δείτε όλο το άλμπουμ.




Comments

Popular posts from this blog

Μεταφράσεις - επιμέλειες

Τα κηροπήγια